Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets House Of God, 20-09-08, Bibelot, Dordrecht

Quantity: 2x
Start date: 10 September 2008 - 11:22
End date: 17 September 2008
Contest info:

“Raise your hands for the lords of the oldschool” zijn de juiste woorden wanneer je de locatie kent van deze volgende editie van The house of God welke wordt gehouden op zaterdag 20 september in Bibelot te Dordrecht…! DJ’s voor deze editie zijn onder andere Miss Monica, Dj Rob & MC Joe...

Nadat de allereerste editie in deze schitterende locatie, Bibelot, als uitverkocht kan worden bijgeschreven in de “holy books”, is de organisatie superenthousiast dat ze dit concept nogmaals in deze unieke locatie mogen overdoen. Zo ook de Dj’s, welke ze hebben gesproken zijn zeer te spreken over The House of God in deze superlocatie. Bibelot: de locatie waar de sfeer al is gezet voordat er ook maar iets is gebeurd. En dat zegt al genoeg, dat in combinatie met de juiste music en het plaatje is compleet.

The House Of God is een concept met de onvervalste House classics van de jaren '90 met een knipoog naar de Early Rave. De programmering op deze avond zal dan ook opbouwend worden neergezet zodat iedereen weet, wat hij of zij kan verwachten qua muziek.

Hieronder de lineup en verder info voor zaterdag 20 september 2008:

Miss Monica (Da Diva)
DJ Rob & MC Joe (oldschool Gangsters)
Denman (Resident Bibelot)
Red Delicious (MYD)
OCD (oldschool Heroes)
Psyckodj (Club X on Tour)

Hosted By MC B

Prize info:

2x2 Tickets

Winner(s):

karina k, vlaardingen (Netherlands)
kim s, rotterdam (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.