Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets Heroes of Bass, 01-08-09, Club Havana Sliedrecht

Quantity: 2x
Start date: 22 July 2009 - 22:27
End date: 28 July 2009
Contest info:

Het is hartje zomer en iedereen vertrekt na de playa’s.

Ze vertellen wat voor geweldige vakantie ze wel niet tegoemoet gaan.
Daar zit jij dan met je goede gedrag thuis, terwijl je vrienden lekker onder de zon liggen te bakken in het buitenland.
Het aanbod aan festivals is enorm dit jaar maar daar stopt het dan ook gelijk.

De meeste organisaties gooien het bijltje erbij neer en jij ben dus verplicht, wel of niet willend, na een festival te gaan of je eigen het apenzuur te vervelen.
Hierom heb de organisatie van Heroes of Bass dus besloten om dit jaar een Heroes of Bass - Grand summer edition te organiseren met niet de minste dj’s
De mensen van Heroes of Bass gaan gewoon knallend de zomer door om toch de mensen die thuis blijven, in hun vakantie ook op iets leuks te trakteren.
Wat is de bedoeling? Dat we met ze alle deze avond helemaal los gaan.

Het word een avond, opbouwend van de oldschool na het echte hardere werk binnen de hardere stylen. Dj’s als Ricky da Dragon, OCD, Dazzler, Chosen Few, Judg’ann (Zwitserland) , Bizarre , Spinal en E-tax maken er een aangenaam stomend geheel van op 1 augustus in het altijd bruisende dorp Sliedrecht.
Spinal brengt de beste oldschool van toen met een fijne opbouw in ze set, vuurt die de klassiekers om je oren met daarna niemand minder dan..

Ricky de Dragon mixt een hele dikke set oldschool aan elkaar. Van de parkzichtklassiekers van toen met een uptempo gehalte. Zal die al ze kunsten vertonen die door de vele jaren heen aangeleerd heb. Echt oldschool to the maX!!

OCD pakt hier het bijltje over en promoveerd op zijn kundige manier de oldschool over op de early rave op na de hardcore. Smullen richting het hardere werk.

Dazzler klappert de hardcore door en mixt op een hoogtempo en een genoeg aantal bpm’s, zijn platen aan elkaar. Stilstaan blijkt dan ook weer onmogelijk.
Hierna pakken Chosen few en Judg’ann jullie in een unieke battle jullie keihard aan. De hardere stromingen binnen de hardcore worden je ten gehore gebracht. Hopelijk kunnen jullie het nog bijhouden..

Hierna brengt de organisatie als afsluiter dj bizarre en dj e-tax in de mix, deze mannen gaan in een battle het dak eraf blazen. Ze knallen door tot de vroege uurtjes en maken het geheel passend af! Dit is dus wat je te wachten staat bij de aankomende heroes of bass!

Can you handle it??

Weer of geen weer, deze avond sta je altijd droog met een aangename temperatuur en met een ijskoud drankje in de handen.
Nu kan jij een lange neus trekken na de vakantiegangers en hebben hun wat te missen, terwijl jij lekker thuis blijft. Ook in Nederland kan je je dus prima vermaken.
En dat is op 1 augustus in Sliedrecht in Club Havana.

Komen zei met hun vakantiefotos aanzetten, kan jij je fotos laten zien van dit gezellig ouderwetse avondje. Eerlijk is eerlijk, vakantie hebben dit jaar in Nederland is nog zo slecht nog niet. Mocht je geen vakantie hebben is het gewoon in het weekend en dus ook geen enkel probleem.

Dit alles word weer aangeboden voor de belachelijk lage prijs van 8euro. Een prijs die vandaag de dag nog zeldzaam is.
En het feest dus echt om het feest te doen is.

Kijk voor meer informatie over de locatie ook op www.cafehavana.nl

1 augustus, Heroes of Bass , Cafe havana, te Sliedrecht.

Makkelijk te bereiken met trein en bus. Er stopt een bus recht voor de deur. Halte grote kerk sliedrecht. En de trein is een luttele 10 min alsmaar rechtdoor lopen op dezelfde weg. Aan de stationsweg (Genaamd na het treinstation)

Makkelijk en duidelijk!

Be there!!

Prize info:

2x2 tickets Heroes of Bass

Winner(s):

There are no winners, because nobody joined the contest.


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.