Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

Hardcore Outlet XXL: Win Voucher!!

Quantity: 2x
Start date: 13 August 2009 - 0:18
End date: 19 August 2009
Contest info:

In deze tijden van economische crisis is het natuurlijk lekker om tegen zeer sterk gereduceerde prijzen te kunnen shoppen. Als je van hardcore houdt mag je de aanstaande editie van de Hardcore Outlet XXL dan ook zeker niet missen!

XXL? In vergelijking tot de vorige keren heeft Mid-Town besloten om ook de allernieuwste collecties merchandise, platen en cd's mee te nemen naar Outland met waanzinnige kortingen. Denk aan vinyl vanaf €1,00, CD's vanaf €2,50, bombers vanaf €25,00 en hoodeds vanaf 10,00, het is weer teveel om op te noemen! Alleen op deze dag zullen er, exclusief voor de outlet, speciale kortingen voor de nieuwste producten gelden. Labels als Third Movement, Enzyme, Rotterdam Records, Neophyte Records en vele anderen zijn vertegenwoordigd.

Naast het verkoopgedeelte zullen er in de grote zaal, zoals je op de Outlet gewend bent, ook waanzinnige optredens plaatsvinden van de toppers binnen de hardcorescene. Zoals aan Enzyme X, Synapse, Meagashira, Dazzler, Inyoung en Miss Twilight, maar dit is nog niet alles! Ter promotie van het 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' feest op 5 september zullen de heren achter dit label, Neophyte, Panic, Evil Actvities en Tha Playah alvast een voorproefje geven van wat iedereen op 5 september te wachten staat..... Al deze helden zullen ook nog even de tijd nemen om handtekeningen uit delen en er wordt ruimschoots de tijd genomen voor de fans om vragen te stellen!

Ook ditmaal zijn er weer verschillende dikke acties georganiseerd met exclusieve aanbiedingen! Car freaks komen volledig aan hun trekken deze dag. Rostel Car Tuning zal een aantal van hun mooiste show cars ter beschikking stellen die buiten opgesteld worden en behalve hun waanzinnige uitstraling zullen zij ook laten horen hoeveel decibel er geproduceerd kan worden!

Voor de aankomende DJ's worden er DJ workshops gegeven door de professionele DJ school Zuid Holland, hier kun je mee kijken en leren hoe het draaien in elkaar steekt en kunnen jullie je inschrijven voor heuse privé lessen die binnen no-time een echte DJ van je maken.

Ook Nightmare komt natuurlijk weer aan bod, voor 5 December kun je jouw Nightmare Ticket traditiegetrouw laten upgraden of direct een upgrade aanschaffen. Geen lange rijen, maar direct naar binnen via de gasteningang!

Uiteraard is de entree van de Hardcore Outlet weer helemaal gratis en geldt er geen leeftijdsgrens! De keuze wordt je dus wel heel makkelijk gemaakt, er zijn meer dan voldoende redenen om even langs te komen op zaterdag 22 augustus in Outland te Rotterdam. Meer info wordt binnenkort bekend gemaakt, hou hiervoor www.hardcore-outlet.nl in de gaten!

Hardcore Oulet XXL
Zaterdag 22 Augustus
11:00 - 18:00
Outland: Prins Alexanderlaan 37 - Rotterdam
Entree: Gratis

Prize info:

2x 25 euro voucher

Winner(s):

Xander R, Oud-Beijerland (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.