Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: Panic, 10-10-09, Maassilo Rotterdam

Quantity: 1x
Start date: 26 September 2009 - 14:20
End date: 07 October 2009
Contest info:

Panic presents early rave & hardcore classics

DJ Panic, wie kent hem niet. Het is een artiest die al jaren lang meedraait in de scene. Dennis Copier is eigenlijk wel op elk early rave en hardcore evenement terug te vinden. Zijn veelzijdigheid blijkt een enorm groot pluspunt, maar ook zijn ongeëvenaarde en brede platenkeuze maken hem een van de vaste artiesten op die feesten.

Op zaterdag 10 oktober 2009 zal er een speciale avond organiseert worden rondom deze paniek zaaiende DJ. Als locatie is gekozen voor de Maassilo in Rotterdam, dat vooral bekend staat om zijn fascinerende uitstraling en zorgt voor een underground gevoel.

Het belooft een avond vol Early rave klappers en Hardcore classics. En wie Dennis wel eens aan het werkt heeft gezien (wie niet?), weet dat het een absolute specialist is in deze genres!

Natuurlijk zijn ook collega DJ’s en vrienden deze avond aanwezig. Om samen te zorgen voor een gedenkwaardige avond rondom DJ Panic die niet alleen de geijkte hitjes ten gehore zal brengen, maar ook om de bezoekers een geweldige klassieke avond te laten beleven.

De gehele line-up:
Panic
Buzz Fuzz
Forze DJ Team
K-os
The Viper
Neophyte
Tango & Cash
Predator
Mc Alee

Van 22:00 tot 06:00 uur zullen zij de draaitafels bedienen en kun je genieten van de beste muziek. Tickets kosten 18 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle voorverkooppunten van Ticketonline.

Start the Panic

Let op: Er is ook een prijsvraag. De prijsvraag: In welke club is dj Panic begonnen met draaien? Degene die het goede antwoord naar info@benhardershow.eu stuurt maakt extra kans om te winnen. Je moet wel ook je gegevens hier bij win prizes invullen.

Het goede antwoord is Pompeï. Pompeï was een club in Rotterdam.

Check ook www.djpanic.nl

Prize info:

1x2 Panic

Winner(s):

Linda G, Biervliet (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.