Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets Heroes of Bass, 14-11-09, Club Havana Sliedrecht

Quantity: 2x
Start date: 14 October 2009 - 23:20
End date: 03 November 2009
Contest info:

Het gaat maar door. Op naar de 6e editie van het concept: Heroes Of Bass, gepresenteerd door Club Havana. Ook deze editie word er weer alles uit de kast getrokken om er een grandioos feest van te gaan maken. Met een niet misselijke line-up, hoopt Club Havana weer aan jullie oldschool, early rave en hardcore trekken te kunnen voldoen. Club havana, dat zowel underground sfeer als klasse uitstraalt, is bij uitstek weer de perfecte locatie voor dit concept.

Zoals iedere vaste bezoeker weet, word er altijd zeer veel zorg besteed aan het omtoveren van de locatie. De locatie word altijd aangepast aan het concept. Waardoor ieder feest toch uniek oogt. Deze avond word de locatie geheel in style voorbereid, op de komst van niemand minder dan: Lady Dana en G-Town Madness.

Lady Dana was al eerder een gast op het concept. De klik met het publiek en het enthousiasme van Lady Dana zelf, heeft de organisatie het besluit laten nemen haar nogmaals terug te vragen... om haar draaiskills nogmaals te vertonen! Zoals sommige weten, was ze de laatste keer niet te stoppen en verwachten we deze keer ook een subliem setje van deze Heroes Of Bass.

Hierbij is er ook een optreden van G-Town Madness. Deze mannen rockten zwaar alle grote festivals dit jaar door heel Nederland. Overal waar hun een optreden gaven was het dringen geblazen en ging het dak eraf. Deze mannen gaan al vele jaren mee. Op feesten als Thunderdome, Masters of Hardcore en vele andere grote feesten zijn het graag geziene gasten. Ook zij zullen deze Heroes Of Bass acte de presents geven.

Verder zullen er nog een aantal Heroes de avond verder aan elkaar scratchen en draaien. Deze mannen zijn: Dazzler(Evil Activities), zal zijn early sounds ten gehore gaan brengen. Hij zal deze avond gaan openen. Onze locale held dj Xytec zal samen met een vriend, wie de special guest van de avond zal zijn, de gaten opvullen. OCD van het welbekende NRG Events zal de avond geheel in style sluiten. Dit geheel word aan elkaar gehost door de vast raddraaier van Heroes of Bass: E-tax, met ondersteuning van West.

Er zullen nog enkele speciale acties zijn deze avond en daarbij mooie dames die een dansje doen om het geheel af te maken! Sliedrecht zal wederom op zijn grondvesten trillen! Van de Heroes voor onze Heroes. Dit alles zal plaatsvinden op 14 november in Club Havana te Sliedrecht. Stationsweg 3. Zeer gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Er stopt een trein op de stationsweg en er zullen bussen van het OV rijden die recht voor de deur stoppen.

Let op: Er is ook een prijsvraag. De prijsvraag: Wie is de vaste mc van Heroes of Bass? Degene die het goede antwoord naar info@benhardershow.eu stuurt maakt extra kans om te winnen. Je moet wel ook je gegevens hier bij win prizes invullen.

Prize info:

2x2 Heroes of Bass

Winner(s):

There are no winners, because nobody joined the contest.


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.