Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tha Playah: Walking The Line, 28-11-09, Zalinaz Etten-Leur

Quantity: 2x
Start date: 15 November 2009 - 23:12
End date: 24 November 2009
Contest info:

Tha Playah: Walking The Line - Album Release Party

Je moet er maar lef voor hebben; terwijl de meeste producers juist track na track uitbrengen zelf anderhalf jaar in de studio gaan zitten om zo je tweede album uit te kunnen brengen. Scheelt dan ook wel dat het resultaat kei, maar dan ook keihard beukt. Tha Playah flikt het 3 jaar na The Greatest Clits opnieuw met ‘Walking The Line’. En als die titel je bekend voorkomt; dat klopt. Het is de naam van de eerste release van het album. Op 28 november hebben 1500 gelukkigen de kans om ook de andere tracks voor het eerst te horen want dan vind de officiële release plaats in de Zalinaz in Etten Leur.

Samen met Confusion Events gaat het ramharde geluid van deze locatie er voor zorgen dat de aanwezigen elke sample, kick of snare voor de rest van hun leven gaan onthouden. En Tha Playah staat er niet alleen voor, zijn collega’s van Neophyte Records en andere artiesten waarvoor hij groot respect heeft zullen er zijn om het feest compleet te maken.

En er is zeker wat te vieren; het album bevat onder andere samenwerkingen met Neophyte, Nosferatu en Tommyknocker terwijl Evil Activities, The Viper, Art of Fighters en Angerfist tekenden voor remixen. Zoals gezegd is er anderhalf jaar gestoken in het perfectioneren van de kicks en zijn er ook weer genoeg experimenten op te vinden. Het geheel zal in de Zalinaz met een hele dikke live act worden gepresenteerd en mochten er daarna nog mensen overeind staan dan volgt er nog een dj set die dat probleem ook oplost.

Sowieso is het een goed jaar voor de 27e jarige hardcore pionier; hij scoorde hits met Still Nr 1 en Cold As Me en mocht met optredens op Defqon.1 Festival, Nightmare Outdoor, Decibel Outdoor en Q-Base zien dat hij het live even goed meent. Toch was de muzikale stilte een dikke gok, weliswaar ingegeven met hetzelfde gevoel dat hij ook in zijn producties stopt maar nog steeds een gok, vandaar ook de naam ‘Walking The Line’. Dat hij de verwachtingen even goed waar heeft gemaakt kun je op de 28e voelen.

Line up:

Area 1: Main
Tha Playah Dj set & Special Live act
Neophyte
Evil Activities
Noize Suppressor
Nosferatu
Paul Elstak
Art of Fighters
The Beat Controller
Dazzler

Area 2: Freestyle
The Viper vs. Panic (special 3 hours set)
Noisekick Live
Red Delicious
Masters of Noise
Teaser
Most Evil

Check voor meer informatie de website: www.confusion-events.nl. Tickets zijn te koop voor 15,00 euro.

Prize info:

2x3 Tha Playah: Walking The Line

Winner(s):

Frank J, Baarn (Netherlands)
Nicolas N, Freudenberg (Germany)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.