Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets: Hardcore To The Bone, 29-05-10, Zalinaz Etten-Leur

Quantity: 2x
Start date: 16 March 2010 - 16:28
End date: 24 May 2010
Contest info:

Na de uiterst geslaagde edities in de Hollywood Music Hall te Rotterdam staat er weer een nieuwe editie van Hardcore to the Bone in de agenda! Dit keer is er gekozen voor een nieuwe toplocatie die de laatste jaren een begrip is geworden in de hardcore scene, namelijk de Zalinaz te Etten-Leur. Uiteraard betekent dit niet dat de Hollywood Music Hall vergeten is, in de toekomst zal dit gewoon een locatie blijven waar Mid-Town evenementen gehouden worden, dit vanwege de geschikte locatie en succesvolle evenementen die daar plaatsgevonden hebben.

Zaterdag 29 mei zullen de stijlen Hardcore en Early Rave vertegenwoordigd zijn in de twee zalen van Zalinaz tijdens deze nieuwe editie van Hardcore to the Bone. Vanzelfsprekend zullen de twee heren die verantwoordelijk zijn voor de mixen van dit gelijknamige album, namelijk Neophyte & Panic, aanwezig zijn om in een gezamenlijke set de nieuwste klappers te laten horen.

Line-up:

Present
Neophyte vs. Panic
Evil Activities live
Noize Suppressor
Tha Playah
Meagashira
s'Aphira
Prankster vs. Furyan
Hosted by TMC

Early Rave
Ruffneck vs. Nosferatu
The Viper
Buzz Fuzz
DJ Rob vs. Kristof
Dazzler
The Outside Agency
Hosted by MC J-B

Eén ding is zeker, 29 mei wordt een onvergetelijk Zalinaz happening!

Mid-Town en Zalinaz nodigen je uit om op zaterdag 29 mei 2010 bij Hardcore To The Bone even flink los te gaan. Tickets kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar bij www.paylogictickets.nl. Kaarten aan de deur zullen €20,- kosten.

Meer informatie: www.hardcoretothebone.com.

Prize info:

2x2 Hardcore To The Bone

Winner(s):

Frank K, Loenen (Netherlands)
Andre P, Schleiden (Germany)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.