Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

3x2 Tickets Nightmare Outdoor, 08-05-10 Evenemententerrein Luttenberger Hellendoorn

Quantity: 3x
Start date: 18 March 2010 - 18:03
End date: 30 April 2010
Contest info:

Het hardcorefestival Nightmare Outdoor zal in 2010 wederom plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Luttenbergerweg nabij Hellendoorn. De locatie bleek tijdens de eerste editie in 2009 uitermate geschikt voor één van de grootste Hardcore festivals van Nederland.

Op 8 mei zullen de bezoekers van 12.00 tot 23.00 opnieuw kunnen genieten van een nieuwe editie van Nightmare Outdoor.

Net als vorig jaar zijn er weer zes zeer gevarieerde area's te vinden. De indeling geeft alle ruimte aan de samenstelling van een zeer brede vertegenwoordiging van alle stromingen binnen de hardcorescene.

De line up van vorig jaar was bijna niet te evenaren, maar de organisatie is er toch in geslaagd voor 2010 nog net een stap verder te gaan en is tot een uitgebalanceerd geheel gekomen.

Aangezien het thema dit jaar 'Lost in the Forest' is, hebben alle area's een apart thema meegekregen. Deze thema's komen terug in de aankleding van de diverse area's en vertegenwoordigen de gemoedstoestand en de plaatsen die je tegenkomt in het 'haunted' bos...

Soul Asylum(Mainstage)
Uiteraard wordt de Mainstage weer ingevuld door een variatie aan grootheden binnen de scene. Neophyte vs Tommyknocker wordt een absoluut heftige back 2 back die je niet mag missen! Outblast zal met zijn set bewijzen dat hij na al die jaren nog op alle fronten meetelt.
Mad Dog zal met DaY-már menig vers blad van de bomen beuken, Promo heeft zoals altijd weer iets speciaals voor zijn brede schare fans, kortom verwacht naast deze mannen (en natuurlijk vrouwen!) alleen maar de hoogste kwaliteit.

Neophyte vs. Tommyknocker
Outblast
Promo
Art of Fighters live
Tha Playah
Mad Dog vs. DaY-már
s'Aphira vs. Na-Goyah
Prolaxx & Outrage
Prankster vs. Furyan
Hosted by Ruffian

Deadman's Tree (Early Rave)
Deze area staat in het teken van de hardcore van toen, met name de (vroege) jaren '90.
Hoe zorg je er voor dat deze area toch net even anders wordt dan de gemiddelde line up die je het hele jaar door op party's tegenkomt? UDC en Midtown zijn er met het boeken van een aantal verrassende artiesten, waaronder een aantal unieke battles, in geslaagd buiten de standaard te treden. Deze "Early Rave" sets zullen voor de oude en nieuwe generatie het gevoel van de jaren '90 volop terug brengen. Wat te denken van Dano vs Buzz Fuzz? Partyraiser vs Lady Dana? Shadow Lands Terrorists Live? Paul Elstak? In een woord: Braincrackin'!

Shadowlands Terrorists live
Partyraiser vs. Lady Dana
Paul Elstak
Predator
Dano vs. Buzz Fuzz
The Viper
Vince
DJ Kristof
Dazzler
Redrum
Hosted by MC TMC

Dark Ruins (Oldschool)
Vroegah was alles beter, vandaar dat de organisatie besloten heeft ook dit jaar weer plaats te maken voor een oldschool area. Even aan de moordende beats ontsnappen? Onder vele anderen nemen Panic, Lars, Stanton en niet te vergeten de 'Haagse helduh' Darkraver & Norman je mee terug naar toen...

Darkraver
Panic
Stanton
Lars
Norman
Ricky da Dragon
Rotterdam Termination Source
Reza
Hosted by MC Jeff.

Divine Sanctuary (hosted by Enzyme)
De hardcore scene telt veel toonaangevende labels. Iedereen is het er over eens dat 'Enzyme' behoort tot de populairste labels van het moment, zowel in de mainstream als Industrial Hardcore. Enzyme heeft een uitgebreide variatie aan toonaangevende DJ's en Live acts en host dan ook een eigen area op deze editie van Nightmare Outdoor. De line up spreekt voor zich, elke toevoeging is overbodig.

Ruffneck
Endymion
Nosferatu
Ophidian live
Enzyme X
Meagashira
Weapon X
Synapse
Miss Twilight
Hosted by MC J-B

Dungeon of the Underground (hosted by UHM)
UHM is de populairste hardcore organisatie uit het zuiden van Nederland. Diverse keren heeft UHM al bewezen dat zij terecht een plaats verdient binnen de Hollandse scene. Dit blijkt uit de vele geslaagde evenementen als Raving Nightmare, Earthquake en diverse area hostings op indoor evenementen en festivals. Evenals het geval was bij '15 Years Of Nightmare' krijgt UHM ook nu weer een eigen area met een line-up die meer dan duidelijk maakt waarom UHM zo populair is. Volop variatie in stijlen en zeer verrassende namen, het wordt zo wel erg moeilijk om keuzes te maken!

Amnesys vs. The Wishmaster
D-Passion
The The Speed Freak live
Mental Wreckage
Armageddon Project
Gabba Front Berlin live
The DJ Producer
Pita vs. X-treme
D-Ceptor & Newstyler
Matt Green live
Triax & Mr. Sinister
The Massacre live

Devil's Road(Freestyle / Talents)
Hoe kom je als beginnend DJ tussen de gevestigde namen? Na vele oefenuren doorgebracht te hebben op de zolderkamer en het leven van de buren danig verziekt te hebben wil je maar een ding: Laten zien waar je voor staat! Nightmare geeft deze nieuwe helden een kans door een aparte area beschikbaar te stellen. Het spreekt voor zich dat er eerst een uitgebreide screening plaats gevonden heeft, de organisatie wil niemand zomaar in het diepe gooien. Alleen de beste talenten zijn overgebleven en geselecteerd, zij zijn er klaar voor! Dit betekent dat je hier the Future of Hardcore tegenkomt, uiteindelijk zijn alle grote namen op deze manier begonnen...

Emphasis
Project 9
Terrox vs. Twist
Lonka & Vitamin C
DJ Coreback
Baba vs. Nefilem
Incinerator vs. Spinello
Innovative live
Liz Rahman
Bex vs. Nemi
Hosted by MC Flax 2 da max

Tickets kosten €42,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.nightmare-outdoor.com en de Mid-Town fillialen in Rotterdam en Eindhoven. Tevens zullen tickets verkrijgbaar zijn via Ticketservice: www.ticketservice.nl, de Ticketlijn: 0900 3001250 (45 cpm), www.paylogic.nl, alle filialen van Primera, de Free Record Shops, Postkantoren en VVV kantoren.

Voor alle overige informatie (zoals georganiseerde busreizen, buitenlandse verkoopkanalen et cetera) ga je naar www.nightmare-outdoor.com.

Prize info:

3x2 Nightmare Outdoor

Winner(s):

wilco m, apeldoorn (Netherlands)
Michael P, Dordrecht (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.