Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 tickets: Bass Addicts 3, 28-05-11, Pontonnier Dordrecht

Quantity: 2x
Start date: 22 March 2011 - 18:31
End date: 17 May 2011
Contest info:

Na twee geslaagde edities van Bass addicts in discotheek Exciting (Kinderdijk) heeft de organisatie besloten om voor dit concept een andere locatie te zoeken.
De slechte bereikbaarheid en de openingstijden in Exciting hebben hierbij een grote rol gespeeld. Nu is er gelukkig goed nieuws voor alle partyfreaks uit de regio Drechtsteden en omgeving. Bass Addicts is terug en niet alleen is de bereikbaarheid een stuk beter, ook de openingstijden zijn in vergelijking met Exciting zeker een stuk aantrekkelijker.

Op zaterdag 28 mei zal de Pontonnier in Dordrecht van 22:00 tot 04:00 geheel in het teken staan van alles wat met early te maken heeft. Van early-rave tot artcore en van early-hardcore naar early-terror. Deze muziekstromingen zullen op de derde editie van Bass Addicts zorgen voor een ongekend goede sfeer zoals je die beleefd op feesten zoals pandemonium en Ghosttown. Check hieronder alle informatie over Bass Addicts 3 – the early edition en hou partyflock in de gaten voor wat leuke extra's m.b.t. dit feest.

De volledige line-up van Bass addicts 3 – the early edition:
Chosen Few
Bountyhunter
Lyrix
Frantic Freak
Paralizer
Vexer
Spinal
Mc West

Zeer voordelige pendeldienst en combi-tickets vanuit alle omliggende regio's. Om de bezoekers van Bass Addicts tegemoet te komen heeft Dance-FestivalBus een zeer voordelige pendeldienst georganiseerd vanuit alle omliggende regio's van Dordrecht. Denk hierbij aan de Hoeksche Waard, de Alblasserwaard en de regio Drechtsteden. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kan je een combi-ticket reserveren. Met deze combi-tickets ben je in één klap verzekerd van je entree-ticket voor Bass Addicts en het daarbij passende vervoer vanuit jou gewenste opstapplaats. Bestel voor 1 mei je combi-ticket op www.­dance-festivalbus.­nl en profiteer van de extra voordelige early-bird actie. Alle opstapplaatsen en prijzen zijn terug te vinden op www.­dance-festivalbus.­nl.

Prize info:

2x2 tickets Bass Addicts 3

Winner(s):

Paul H, Dordrecht (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.