Streaming links will be active when the Ben Harder Show is on air.
Upcoming
Agenda
Rules & Conditions

Archive

2 Tickets: Oldschool Heroes, 13-09-08, Carpe DM, Tilburg

Quantity: 2x
Start date: 03 September 2008 - 0:35
End date: 10 September 2008
Contest info:

Het Festivalseizoen is bijna voorbij en de dikke feestjes in de clubs staan al weer voor de deur. Zo ook in Tilburg, in de chique club; Carpe DM. Deze club is dit keer het toneel voor de tweede editie van oldschool Heroes. Na de eerste zeer geslaagde editie in Dordrecht, afgelopen 12 januari in het toen nog bestaande Eventcenter Amigo’s, hebben de organisatoren zorgvuldig gezocht naar een club die past bij het concept, de muziek wordt wat ouder en zo ook het publiek, wie wat ouder wordt hecht wat meer aan klasse en intimiteit en zie daar Carpe DM! Zoals je van het concept gewend bent geen megagrote line-up en verschillende zalen, maar een intieme en gemoedelijke sfeer die je doet herinneren aan de tijd van “vroegah”, toen alles ogenschijnlijk beter was. Heerlijk uit je plaat gaan op de lekkerste oldschool plaatjes die uit de boxen zullen klappen, dat kan je overal horen denk je, maar juist oldschool Heroes doet zijn naam eer aan door niet alleen de geijkte plaatjes ten gehore te brengen maar ook de wat minder bekende maar ow zo lekkere tracks. Het zal dus een grote reis terug in de tijd worden waar iedereen op de dansvloer weer tegen elkaar zegt, “ken je deze nog, dat is een tijd geleden?”

Voor deze editie heeft de organisatie weer goed zijn best gedaan om de crème de la crème op oldschool gebied bij elkaar te brengen. Niet groot in aantal, maar wel een aantal grote DJ’s! De godfather himself Dj Paul Elstak gaat de kast weer in om de meest bijzondere en tofste plaatjes uit te zoeken uit de tijd van toen, hij als geen ander weet wat er leefde in de 90’er jaren. “He’s gonna Rock this place my man Dj Rob” wie heeft deze tekst nog niet uit de mond van Mc Joe horen komen tijdens een feestje. Deze twee heren staan garant voor een avond knallen, Dj Rob weet wat de oude stijl is en met Mc Joe aan zijn zijde laten ze het publiek helemaal los gaan op de echte Parkzicht sound! Voor de volgende grote artiest in dit genre is “oldschool” zo ongeveer zijn tweede naam geworden, Dj Stanton is vandaag de dag toch wel een van de beste oldschool DJ’s en we zijn dus wederom zeer verheugd dat hij de line-up op komt luisteren, dikke tracks als Love Quest en Gangsters of Techno zijn dankzij deze man weer onder het stof vandaan gehaald door vele liefhebbers. Stanton staat altijd garant voor een bijzondere en strakke set.

Naast deze grootheden zijn uiteraard Dj Reza en Dj OCD, welke beide zeer gerespecteerd in o.a. het hokje oldschool, aanwezig. Zij zullen net als de vorige editie de sound of the Early 90’s laten horen, ze zijn beide bekend van vele grote feesten zoals oldschool Gangsters en Nightmare in Rotterdam. Het zal gaan van de Baroci tot de Heat en van Parkzicht tot aan de Belgische knallers, alles komt voorbij. Omdat de “New Style” toch ook een beetje tot oldschool gaat behoren heeft de organisatie twee DJ’s van een latere generatie weten te strikken; Dj Deftone bekend in het Brabantse land, welke op de vorige editie van oldschool Heroes ook aanwezig was, en Dj Nemo die al eens als b2s rookie op Decibel Outdoor draaide. Zij zullen een combinatie maken tussen de echte oldschool en de late negentiger jaren begin 2000 plaatjes, zij zullen dit doen in een back to back Freestyle set die je, je zeker zal blijven herinneren. Wil je dus het beste van Parkzicht, Cherry Moon, Carrera, Heat en de Barocci op een avondje voorbij horen komen, dan moet je bij deze editie van oldschool Heroes in de Carpe DM zijn!

Prize info:

2x2 free tickets

Winner(s):

jack l, rijswijk gld (Netherlands)
ingrid m, tilburg (Netherlands)


For security reasons, the names of the winners are only partially visible.
If you win entrytickets for an event, you will be placed on the guestlist. At the event you will be asked to identify yourself, so please bring a valid ID-card/passport.